Ochrana osobních údajů

Jsem potěšena vaší návštěvou mých webových stránkách a rovněž vaším zájmem. Ochranu vašich osobních údajů beru zcela vážně a chtěla bych, abyste se při návštěva a používání mých stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou záležitostí, jež beru v potaz při mých obchodních procesech. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Získávání a zpracování osobních údajů

Pokud navštívíte mé webové stránky, zaznamenají mé webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které mě navštívíte, a tu, jež u mě navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají v mé databázi jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, vyplnění formuláře nebo na realizaci smlouvy. Pracuji jen s údaji a kontakty osob, které si zaplatili placené materiály nebo si stáhli materiály zdarma, případně s kontakty, které byly vyplněny přes kontaktní formuláře na tomto webu.

Použití a postoupení osobních údajů

Vložením osobních údajů na mé stránky souhlasíte se zasíláním obchodních informací. Bnb Poradenství používá vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Moji spolupracovníci a obchodníci jsou z mé strany vázáni diskrétností a mlčenlivostí.

Možnost odhlášení

Pracuji jen s údaji a kontakty osob, které mi k tomu dali souhlas. Chci vaše údaje použít k tomu, abych vás mohla informovat o mých produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohla údaje podle toho zablokovat.

V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu. Věřím však, že se to nikdy nestane, neboť vám budu posílat pouze užitečné informace.

Cookies

BnB Poradenství používá cookies k tomu, aby mohlo sledovat preference návštěvníků a aby podle toho mohlo optimálně vytvářet webové stránky. Mé stránky využívají cookies služby Google Analytics. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Všechny údaje, které shromažďují, jsou anonymní a používají se pouze ke zlepšení způsobu fungování webu. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.